3. 000 стиХов? Да шо вы!
Ля бысТольКольВых.
ТальЯночКУ Ш ны грат
А ны МаХойник.
ИС Хойник прыбеГав
ЧырНойБыйЛец.
Та и чы РУскый склад
Дэ й Е в ОхХотНика К.
В какОМ жэ СБорНикХах не й по й хахЛовСКИ Ш?
Кобзар ны вамп ны грайт,
Ны й Лаборськый
В Яновы й.
Так здравсТВуйте, ПлоТВа Ж!
Не в РыбКах Соньце, га?
...виш? Куча Ш мигКракФон?
В СмаЛевИчСКом раОНЕ.
С цветов, щэ й БолГовСКИх!
Свидетельство о публикации №114022310755