На майданах Украiни...
З гарячим серцем,бажанням волі
На смерть стали боротися
Проти жорстокої сваволі.
Життя поклали патріоти
За щастя,єдність України.
Холоднокровних вбивць чекає
Суд справедливий нині.
На всіх майданах України
Клекоче гнів і біль народу.
Хоронять побратимів з почестями,
Дружно лунає: СЛАВА ГЕРОЯМ!
Бояться кари святої Божо ї
Слуги диктаторської влади.
Вони тікають без оглядки,
Рятують душi свої ,статки.
Свидетельство о публикации №114022301031
Миру та злагоди, наснаги й натхнення Вам,
Надежда Рубинская 09.02.2015 14:30 Заявить о нарушении
Щиро дякую за солідарність.
Мария Куцина 11.02.2015 23:16 Заявить о нарушении