Пiд брилою змiюка причаiлась

Під брилою зміюка причаїлась,
Ховаючи тягар своїх думок:
Їй пекло в котрий раз сьогодні снилось,
Де тіло почепили на гачок…

Від кокаїну тьмарилися очі,
Байдужим видавалося життя,
Але гюрза літати в небі хоче,
Повзе на брилу вперто навмання.

Ще б трохи, і повірила у крила,
Але неподалік злетів орел,
Сховатися чи вжалити не встигла –
Він на шматки її безжалісно роздер.

Завжди є той, хто може все змінити,
Зненацька ваші дії перерве…
Змія не може небом володіти,
Бо за хвилину мертвою впаде.


Рецензии