ми завинили що вас нема...

...за вас молюся
душу кладу
як б'ється серце
мов на бігу

...ми завинили
що вас нема
терпіли довго
зашморг ярма

...мовчали очі
в бік відвернувши
заткнувши вуха
жили не чувши

..вже не співали
а їли...їли...
й горілку згубну
від страху пили

...та страх минає
встаєм з коліна
всяк рузуміє
що він людина

...життя в багнюці
хай не для нас
прийшов можливо
вільний час...


Рецензии
Да, надеюсь, пришёл. Всего Вам доброго.

Тома Тихая   23.02.2014 21:26     Заявить о нарушении
...и я тоже надеюсь..

Виталий Ефименко   28.02.2014 20:37   Заявить о нарушении