Я думаю

Я думаю,
Ми плакати не будем,
Що Президент кудись раптово зник,
У нас  тямущі,
Працьовиті люди,
Народ  сам поратися звик,
До перемоги нам лишилося два кроки,
Загиблих  вшанувати
 І творить,
Нове без крові,
Сонячне  майбутнє,
Де за законом всім належить жить!
22.02.2014


Рецензии