Я бачу
Не чуючи запах свободи.
В великих ганебних руїнах,
Втрачаючи гідність народу.
Та я все ще маю надію,
Що це не скорботна повість.
Поборемо підлих крадіїв,
Вернемо державі гордість.
Бо нас, патріотів, багацько -
Здолаємо всіх ворогів ми.
А дух тут повстане козацький.
За честь, непокірність Вітчизни!
(Світла і вічна память герою Майдана
Мельничуку Володимиру Валерійовичу)
Свидетельство о публикации №114022208905