Жага життя
Надію у серце зневіри вселяти.
Так хочеться просто сидіти й гадати,
чи вигляне сонце з підступної хмари?!
Скрізь шум дощу, в мелодію вслухатись.
Чи є на світі Бог переконатись;
Так хочеться просто зустрітись з тобою,
Відчути твій подих і дотик з росою.
Так хочеться в очі твої подивитись,
де колір життя зумів притаїтись;
Так хочеться линути в небо блакитне,
Літати з птахами і плакати гірко...
Ридати від щастя того неземного,
коли ми зустрілись так дивно з тобою.
І просто радіти звичайному сонцю,
яке щоранку вліта в моє віконце,
І час невпинний цінувати, адже,
без ньго неможливо покохати...
Свидетельство о публикации №114022208721