Мы гонды здесь. и снова й снова

Ждём Вести с БреСця ий з ЯвНова Щ.
Ну, от: нам вараць щи в стойЛойВый.
А мы но Й встав в ровыр.

Шо ныпонятно й  ныйПойНетНО Ж
Ножам росийскым вэльмо?

Тут во но Лана да ЛанСКая
Чытаты вмиють храьбро
Якыйись мняхкы знакХы й. Ну, палец наш так шпарэ,
Шо искры аж взлейТайЮць.

А там!..
Ах, батюшкы!
Пыдлога вжэ Ж згаРае.

Ну, греЕм-гриЙим Падлы
ЯкыЕсь щи з барЩамы вш.

Бо нашо свижэ мясо
Закладаты собацы.

Э-эх! Вы, зграя!..
ПтаШок щ!
Ны бижайМохСь.


Рецензии