Громадянський тест
романтики, осуществляют фанатики,
а пользуются ее плодами отпетые
негодяи
Томас Карлейль
Поки кат за байдужим не прийдЕ,
Як то говорять часом небайдужі,
Він своїм собі «мирком» живе,
А далі буде в світі так, як буде.
Суспільсво має право на протест,
Є у нього право й на підтримку,
Усі проходять громадянський тест,
Байдужий має право на затишок.
Є в нас батьки. У кожного є діти.
Чим ми їм завдячим і що передамо,
Що за душею найдорожчого у світі -
Це те, за що життя ми кладемо
Маємо дві мами, що нас народили
Й благословили у непрОстий світ:
Рідна мама і Ненька - Батьківщина
І кожній діями складаємо ми звіт.
Байдужі й небайдужі – ми всі люди
І правда в кожного завжди своя,
Бог справедливо нас усіх розсудить,
Коли обніме пухом матінка - земля.
21.02. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114022206837