Ми не той народ, що п дкориться

Ми не той народ, що підкориться,
що так просто дасть себе знищити,
і за долю не тільки помолимось,
але ще й обіцяємо вижити.

Хай на нас йдуть щосили й безправно,
в нас живе дух козацький безстрашний,
знайте, кожен сміливо й нахабно
проти влади піде так відважно!

Не дивуйтесь, що ми непоборні є
скрізь століття, ми всі- одна нація,
наша сила в єдності, браття мої,
самобутність нашу не втрачено.

І ні цар, і ні хан не задавить нас,
все одно ми з колін тих підіймемось,
і настане жаданий той час наш,
коли вся Україна обійметься!


Рецензии