О, Господи, дай мудрiсть тОму...

О, Господи, дай мудрість тОму,
Від кого мудрості чекають,
Не треба ще чекати грому…
Свої своїх не убивають!

О Господи, неси смирення,
Дай зрозуміти людські душі,
Даруй йому усі прощення -
Твої прощення, Боже Сущий!

Дай людям сил в цьому чеканні,
Йому – піти назустріч людям,
Забути про свої бажання
Для розквіту і миру всюди!

О Господи, дай мудрість тОму,
Від кого рішення чекають,
Не треба ще нам більше грому...
Свої своїх не убивають!
                22.02.2014


Рецензии