Це вже занадто...

О, так! Це мужність рознести,
У щепки бронзову статУю!
Інтриги в натовпі плести,
Чинити страйки й забастуї…

На пам'ять ремінь одягти,
І тиснутися до бараків,
Немов «Свободою» тягти,
На втіху втомлених жебраків.

У чому камінь винуват,
Який не чинить власно дум’я?
Він не приймав страшний мандат,
Та вже огорнутий в полум’я.

А лютий натовп…голоси,
Безправно чинять мародерство.
Благаю, розуме, знеси,
Оту жорстокість та братерство.

Під прапором своїх отців,
Брати братів порозривають,
І хоч це поштовх для митців,
Погану тему розвивають.

І не втече жива душа,
Де жодні стіни не врятують…
Бо навіть Бог нас залиша,
Коли історію ґвалтують…
21.02.14
 


Рецензии