Я тримаюся за тебе, як дитя

Я тримаюся за тебе, як дитя,
Те, що не пускає кульку в небо…

Я тримаюся за тебе… Більш нема,
Ні одної зіроньки на небі…

Я тримаюсь, бо не хочу йти,
В ту дорогу, де я не бувала…

Я тримаюсь… Більше не знайти,
Те, на що я довго так чекала…

Я тримаюсь, із останніх сил…
Якось важко, довго так триматись…

Я тримаюсь, як мене просив…
Вибач, що я часто так зриваюсь…

Я тримаюсь, доки маю дух,
Що на довго переповнений тобою…

Я тримаюсь, наче білий пух,
Що по волі падає з тополі…

Я тримаюсь, наче немовля,
Що прив’язане до тромбу мами..

Я тримаюсь, наче більш нема,
Ні одного справжнього між нами…

Я тримаюсь, поки можу ще…
Щиро сподіваюсь – не даремно…

Я надіюсь, це усе мине,
Бо триматись буду ще, напевно…

Кошова М.М.
22.02.14


Рецензии