***
То не вітер віє з полю.
То повстала Україна за правду і волю.
Хай козацька воля,браття стане нам в нагоді,
Неодмірно зійде Сонце
та поборем Ката.
Невмирущ народ,що каже
"згинуть наші вороженьки.
як роса на сонці".
Хай нам сонце ясне світить,
хай сміються люди.
Ми не бидло, не руїна,
ми народ великий.
Ми нащадки тих,
кто волю вміли боронити.
Хай засяють зорі ясні
нам з тобой навіки.
Вільна, славна та ЄДИНА
квітне Батьківщина.
Я каж чудова,рання в цьому році видалась весна!!!
Хай квітне Укрїана
і мати більш ніколи не ховає сина.
21.02.2014р.
Свидетельство о публикации №114022211586