На майдан все кров ю залило...
Зараз на майдані все кров’ю «залило».
Снайпери відстрілюють мирних людей,
Багато загиблих і ранених, дітей…
Швидка допомога рятує, в лікарні везе.
Вони переповненні, лікарі стомилися вже.
Таку кількість поранених не бачили вони.
Люди допомагали їм – як тільки могли.
Жінки переживали, чекали чоловіків, синів.
Готували їжу, щоб нагодувати майданівців.
Майданівці, не шкодують свого життя,
За справедливість і краще майбуття.
Як вияснилось – «титушків», послала наша « влада».
Платили гроші, щоб били журналістів і всіх як «надо».
«Силовики» їх пропускали і мали їм допомагати,
А деякі із них, не хотіли, з народом воювати.
Українці! Схаменіться – об`єднайтесть!
І друг в друга не стріляйте, не вбивайте!
Краще «бандитів» разом подолайте,
Що довели людей до бідноти – «покарайте».
Щоб не ридали наші жінки, матері;
І не погибали чоловіки, сини;
Давайте краще, в мирі і злагоді жити,
Україну нашу прославляти, любити!
20 лютого 2014 року
Свидетельство о публикации №114022201022
Як так триматися владі за крісло ціною тисячів жертв...
З повагою,
Оксана Федишин 04.03.2014 19:46 Заявить о нарушении
З повагою, Тетяна.
Татьяна Дерновая 05.03.2014 16:42 Заявить о нарушении