Слава героям, слава

О Боже величний,спаси Україну.
Не дай потонути в кровi.
Не дай обкрадати ,не дай  царювати.
Над нашим величним  народом повiк.
На наших полях i землях  квітучих
Ряснiє пшениця,та льон синiм цвітом
Нехай повсюду зацвіте
Дай сили народу,піднятися знову.
Щоб радість в сердцях у людей проросла
Ми досі страждали,ми досі трудились.
Живучі в глибокім ярмі
Ми зараз повстали,щоб внукі щасливі були
Нам досить коритись,тим нелюдам хитрим.
Котрі присягають народу,
Та в них же й стріляють самі.
Я вірю і знаю,що вся Україна.
Величною стане повік.
Ще будуть дивитись ,та й приклади брати.
Як дружніми бути,та правдою щирою.
Ми зможемо все подолать.
Вкраїну могутню свою будувать
І весь той світ ,що дивиться на нас.
Не раз згадає,як все було
Де кров лилась, понад усе.
Ми вже не вправі відступати
Нам до кінця треба стоять.
Щоб з неба бачили герої
Вони за кращу долю України.
Своє життя віддали в мирний час.
Нехай їх Бог до Раю прийме
Вони достойні бути там.
І слава їм повіки буде.
Бо всі вони душею жили.
За кращу долю України
За наш квітучий край землі.


Рецензии