Юлияна Донева - Благослов за Дарена
/На моята внучка/
Роди се Дарена, с лице озарено
от детска невинност и чистота.
За мама и татко - с любов сътворена.
За баба и дядо – реална мечта.
Дойде, ти - Дарена, през зима студена,
изпълни сърцата ни с топлина.
Дано си, Дарена, от Бог надарена,
със обич, здраве и красота!
2000 г.
Свидетельство о публикации №114022106824
Всего Вам доброго.
Ольга Алексеева 5 20.04.2014 14:44 Заявить о нарушении
Бог с Вам!
Юлия Донева 20.04.2014 15:26 Заявить о нарушении