Не стрiляти!!!

Не стрiляти в своiх! Не стрiляй же!
Зупинися! Вбиваэш душу...
Убивати нiкого не змусиш,
Якщо сам того не бажаэш!

Розлiтаються чорнi вОрони!
Попелище, горять серця.
Роздiлила нас всiх вже порiвну
Кожна влада, не тiльки ця!

Ми усi хочем жити в мирi,
I на те маэм повне право!
Бо людина - безцiнний вирiб,
То душа у живiй оправi!

Тож зроби один правильний вибiр-
Не корись!

Схаминись!
Все, нарештi, досить!
Ви злякали малу дитину,
Вона в неба спокою просить,
Iй набридло бути краiной,
     де безладдя i де розруха...
Вона тягне стомленi руки,
Розплiтаэ кровавi коси...

...дайте ж свiй iй на щястя дозвiл!!!


Рецензии