Я не обманюю нiкого
Ні Бога, ні саму себе,
Шукаю в темряві Дорогу,
Яка до Світла поведе.
Я не обманюю. Навіщо?
Навіщо множити гріхи?
Я прагну відчувати Світло
У Людях, в Просторі, в собі.
Я не обманюю. Перебіг
Моїх емоцій, відчуттів
Знімає пелену, далебі,
З Єства мого. І поготів
Я не обманюю відлуння
Мого буденного Життя,
Де те, що радісно і сумно,
Висвічує моя Душа.
19.02.2014
Свидетельство о публикации №114022100140
Наталья Мироненко 24.02.2014 16:12 Заявить о нарушении