все одно

Ти ховаєш очі за лінзами,
За  відразами,за поривами,
Ти закутуєшся у шарф.
Ти живеш щасливіше
Без мене у сотні раз.
Ти ховаєш себе за фразами:
Символи в твіттері, білий фон.
А я плачу,читаючи,
Щоразу.
І кидаю в стіну телефон.
Ти не прийдеш. Ти зникла.
Я не вірю в щасливий сон,
Я життям ризикую,
Бо втрачати нічого.
Я сміюся,
Останній рінгтон.
І все паузи,тиша і паузи,
Мені рветься,кричиться,
Мені все одно.
Не чіпай,там ще дірка!
Під Штрауса
Заливаюся гидким вином.
Мені боляче,сумно,
Мені все одно.


Рецензии