Що ж це дieться...

Розікрали Україну,
Ще й згубити хочуть.
Теє тягне до Росії,
Те в ЄС волочить.

Те набило грошей в банках,
Друге ще думАє,
Кров невинная людськая
Ллється, проливає.

Що ж це діється і доки,
Будемо так жити?
Не святому Господові -
Дияволу служити?

Доки правди не існує,
То й не буде волі...
Забрехали Україну,
Хочемо їй долі?

               


Рецензии