Не дайте вмерти ненцi-УкраIнi!
Шлях барикад, війни – то шлях до забуття!
Не дайте тіло Рідної Землі розчленувати,
Красу перетворити на сміття!
Козацькі шаблі знову нагострили
Проти кого?! Ми ж всі свої – брати!
Ті, хто Універсал* не підписали –
Людей в оману завели!
Спиніть війну, пихаті можновладці!
Спиніть кровопролиття, бунтівники!
Народ свій щиро запитайте
Що прагне він?! - Вирішує кому заприсягти!
Не слухайте розумних іноземців –
У Вас свої народи братні є!
Свою Європу розбудуйте –
Хай Україна в мирі й злагоді живе!
Не дайте вмерти ненці-Україні!
Згасіть протистояння гнів!
Ллється кров її сердця –
Гаряча кров українських синів!
20.II.2014р.
___________________________________________________
* Дивіться Універсал національної єдності за 2006р.
В назві вірша я не можу, на жаль, набрати літеру " ї ".
Свидетельство о публикации №114022009374