Молись за Укра ну!

Як зараз страшно з дому йти,
Як страшно жити!
Куди скажіть не страшно йти,
Підемо, а як же діти?

Руйнуючи усе що є.
Чи стане жити краще?
Не знаємо на що йдемо!
Йдемо, а далі важче! 

Куди тепер податися?
Скажіть! В яку країну?
Де, рідна мати наша?
Де, ненька Україна?

За що вона страждати має?
За що їй стільки болю?
Коли скажіть, ви, люди добрі!
Не буде стільки крові?

Коли такі тяжкі часи,
Існує допомога.
Молись за Україну!
Молись, і йди до Бога.

С.Милен (Богуславська) 20 лютого 2014 року


Рецензии