Чорнi сльози звук синхрон
Камінне серце, лиця, руки,
Усе в диму, усе в вогні
Ми переможем біль і муки,
Лихе свавілля чортівні!
Усе навколо почорніло,
Не чорноземом вкрите все,
Ось бездиханне несуть тіло,
Мій друже, це ж твоє лице!
Немов холодною рукою
Торкнулась серця твоя смерть ,
Грязюка потекла рікою
Із барикад, розбитих вщент.
Не думав, що війна вернеться,
Солдат солдатом є повік,
Коли вже сонце посміхнеться?
Уже дійшов до сотні лік!
Гранатних вибухів погрози,
І тиша з шурхотом беріз,
Світ чорним став крізь чорні сльози,
Він ще не бачив чорних сліз...
Твоїй пам'яті, Друже!
Ромчику, це тобі.
Це таким як ти.
Тільки що вбили мого бойового командира, його звали Ромка. Його
вбив снайпер.
20.02.2014
Свидетельство о публикации №114022006512
Надо заявление на СБУ писать, пусть сделают трассологию пули! Может что выяснится!
Сева Питерский 20.03.2014 05:05 Заявить о нарушении
Спасибо Вам за интерес к моим мыслям на бумаге.
С уважением
Игорь.
Игорь Стожар 20.03.2014 12:08 Заявить о нарушении