не го ться серце, бо в ньому ще змалку отрута

                Ю.В. Тимошенко

Не гоїться серце,
          бо в ньому ще змалку отрута,
І  Гадеса полум’я в кожній
          клітині кипить,
Не можете Ви зупинитись,
          щоб правду почути,
І тане можливість у Бога
          гріхи замолить.

Яких неймовірних висот
          досягнули в бажаннях!
Ваш сморід думок над Майданом
          як хмара пливе.
Втекло від маленької жінки
          велике кохання,
І замість парфумів
          нестерпною злобою дме.


Рецензии