Lipsit de aer

Lipsit de aer de tradarea ta.
Lipsit de aer, nu pot respira.
Tot cerul parca a cazut peste mine,
Nici nu imi inchipui ce va fi fara tine.
Nu pot sa-nteleg de ce m-ai tradat,
De ce m-ai lasat, de ce ai plecat,
Eu doar te iubeam mai mult ca pe sine
Si viata puteam sa o dau pentru tine.
Nu vreau sa accept,nu vreau si nu pot,
Nu pot sa accept ca gata, e tot,
Ca n-o sa te vad,ca n-o sa te simt;
Mai bine ma-ngrop de viu in pamint.
Esti aerul meu,esti suflul din mine,
Esti tot ce aveam pe lume,stii bine,
Dar totusi te-ai dus,ai plecat fara urma
Si nu mi-ai lasat nici macar o umbra.
Lipsit de aer de tradarea ta.
Lipsit de aer, nu pot respira.
De-atita durere imi vine sa strig ,
Dar nu am putere nici macar sa pling .

(Lipsit de aer Sandic Constantin)


Рецензии