Знов горить Майдан вогнем..
і знов горить Майдан вогнем
і навкруги усі сердиті
коли ж усе вже це мине?
Бо люди дуже хочуть миру
щоб жити і ростить дітей,
а влада бісиця від жиру
їй мало вбитих всіх людей
Та схаменіться ,прошу,люди
нема важніше за життя-
нічого в мирі і повсюди
нехай птах смерті не кружля!
Свидетельство о публикации №114022011747