Плани

Поволі озираюсь навкруги,
Одужати від тебе маю плани,
Розтанули набридливі сніги,
І я такою, як була, не стану.

я вивчуся, на голову зросту,
молюсь богам, щоб проростало сім’я,
що пробудило у мені весну,
і народила я дитину вільну,

розумну і здорову, щоб росла
на радість нам, і муж щоб усміхався,
і щоб любов у серці я несла,
він –  дорожив, плекав, як зірку ясну,

щоб змучена від давніх-давніх ран,
нарешті я знайшла свою господу,
а чоловік ласкаво обійняв,
коли сльоза емоцій : «мила, годі,

не рюмсай, я тебе не відпущу,
ти не одна, тож не терзай серденько,
кохаю, і усе тобі прощу, не плач,
Вітунь, не плач, моя маленька»


Рецензии
"Вітунь, не плач, моя маленька..." (с)

Растрогала дядьку)

Александр Сурнев   19.02.2014 22:39     Заявить о нарушении
Каждая женщина хочет при сильном мужчине побыть иногда маленькой девочкой... и я туда же)))

Вита Парфенович   19.02.2014 22:52   Заявить о нарушении
Мда... знаю

Александр Сурнев   19.02.2014 23:47   Заявить о нарушении