Украiна в огнi

Україна палає.
Україна в огні.
Клятий Ірод рве душі
Та серця молоді
На свяченій та рідній
Богом даній землі.
Україна горить.
Як горять ті серця,
Що воюють зі злом
Й будуть йти до кінця,
Крізь вогонь, напролом,
Проти куль та щитів,
Проти сили і злості
Віроломних скотів!
Україна не спить,
Українці не сплять,
Їх не змусить ніхто
На колінах стоять.
Їм не страшно тепер
Свою кров проливать
На своїй же землі,
Де їм жить та кохать.
Україна в огні.
Вся в диму та крові,
Україна горить
В кожній нашій душі...

19.02.2014


Рецензии
Дай Бог нам стать настоящей европейской державой! Спасибо, Дмитрий!

Маркиза Осень   24.02.2014 22:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.