НенасиЛие! Так нэ умрэм

Саи Баба до хамк обРахЩесь

Тута нам позьВониЛи й ись КийЕва зьдесь:
А ты знаЕш, шо вэрХал везьдзе фш?
И шо скажыш Вытэ?
Ты ш писаТель исВесн.
Ек налаДыты тишу в янэй?

Да. Я тута увэсь
Аш захВахЧен совСем
Всемы всплесКАмы Камый дытэй.
Нету Ш шчаСця в ваде.
Тре шуКати Кать ще Шь:
Хай пригЧешет ВикТору лобеСК!

Есця слово такэ.
Тип пажаЛуста, бей.
Я Ш патСтавЛю зь сце й щочКУ Ш табе вж.
Етя, можа, ЕтьВег
Вам путСКАЖет, как взеть
На сыбэ уси пута гомнешк.

Ось вы веяте зернь.
Дэ що вам так мышей,
Шоп пшынычКУ ДА оп-па й дайЛей П?
Е ДонБас и Е Бас.
Чы-то вэльмо занадт,
Ек изыдэ од мнял Сатана?

Ешче вейЧер в поляк?
В чом дила. ЗабыРай
Нас у ф рай до себе, Бе Ягнят.
Власть  спасала ж секда!
Да. Ну, от! И й от голода Ж!
Срака правыть хай дальш в головат. Дэ Ш сознание масс?
Чы був Ленин ны праВВ,
Ек казав про парламенты драцьк?

Обырнысь жэ до Ганьдь!
Ах, парШывая шваль!
Шо, насилие выличыть мяск? Хто Ж ваш батьк?
Хто кого выбывРав Ж?
И кого вы достойны са й самк?


Рецензии