Зупинiться

Палає Київ -
Не впізнати,
Гранати
І літання куль,
І  лік убитим розпочато,
Їх двадцять п’ять -
Полеглих душ,
Скажу відверто,
Мені страшно,
Зайшли далеко –
В глухий кут,
Ми втратили
Найбільше гідність,
Не цінемо  святе –
Життя,
Благаю люди,
ЗУПИНІТЬСЯ!
Заради спільного буття,
На нас напав не лютий ворог,
Адольфа Гітлера нема
Усім нам варто зрозуміти,
Що Батьківщина  в нас одна,
Ми всі для когось
Батьки й діти,
У всіх є мрії,
Є життя,
І не повинен
НІ -  Політик,
Топтати віру в майбуття!    
19.02.2014


Рецензии