Любов ми бачимо повсюди
Піднявши очі в висоту небес
Де зорі ясні світанкові
Про милість Божу мерехтять
Небес розкинені простори
На мить затамувала подих свій
Який же ти мій Боже сильний
В любові вічній Господе Твоїй
Ти щирість,ласка і кохання
З любов'ю Ти творив,для радості дітей
І всі космічні швидкості і далі
Летять за горизонти в далечінь
Нема початку,нема краю
Неба синього,що Ти створив
І місяць ясний засвітив
Коли ніч темна по землі ступає
Ти Бог мій вічний і святий
День Ти ясний сонцем освітив
Воно нам лиє промені чудові
В Твоїй же милості любові
Любов-розповідає квітка в полі
Маленька бджілка в своїй мові
Все твориво,любов!Твоя є воля
Для всіх записано у Божім слові
Твоя любов немає меж
І без границь освітлює дороги
Голгофи збитий людством хрест
Вершина вічної Христа любові
Свидетельство о публикации №114021905195
Ведь Бог Любовь и мир Его
Мы дети тоже Любовь Божья
Ведь Он нас к радости творил
Любовь храни всегда ты в сердце
Ведь в этом знаем что Его
С уважением и радостью к тебе сестричка Лидия и Елена и пусть пусть всегда только Любовь и единство всегда будет в сердце для Вечного счастья быть всегда в Любви нашего Бога Любви
Слава-Блудный Сын 25.06.2016 06:58 Заявить о нарушении