Призовемо мудрiсть Божу

Скільки суду-пересуду по країні йдеться…
Хай же совість у душі кожного проснеться!
Не все видно, не все знаймо - то ж чого судити?
Краще б, людоньки, себе навчити любити!

Кожного коли б любили, то й горя б не знали,
Бо ж тоді того болЮ вже б не завдавали!
Знаємо, коли людина щира і привітна –
Їй і відповідь прийде така ж, відповідна!

Щирі думки й почуття – то й шляхи сувмісні,
І відношення тоді радісні і тісні!
Призовемо мудрість Божу*, навчимось у неї,
Щоб жорстокість не ввійшла у наші легені!

Хай народ і президент зійдуться в бажаннях –
Бо тоді  шляхи єднання й одні намагання!
- Бог  Всебачачий, з’єднай, дай прийти до миру,
І вклади у кожне серце віру Свою щиру!


*"Ненависть побуджує сварки, а любов покриває всі вини." -
            Укр. Біблія, Приповісті 10:12..
            
                18.02.2014


Рецензии