В чне питання
Багата, щира. Ти єдина
Від врожаю завжди біднієш,
А від багатства ледь жеврієш,
Бо влада з білими руками
Не нагодує нас хлібами.
Там всі тріпають язиками,
Гризуться хижими вовками
І продають, і розкрадають,
І твоє серце, ненько, крають.
Сидять в багатих кабінетах,
Народ тримають у тенетах
Нестатків, злиднів, безробіття –
Оттак течуть твої століття...
Були і в нас мужі великі:
Хмельницький – визнаний у світі,
Мазепа – мудрий та хоробрий...
Кінець життя їх був недобрий!
Їх оббрехали, повбивали,
Щоб злодіям не заважали.
Хрест тяжкий несли за Вкраїну,
За самостійну, за єдину!
Тепер нема таких при владі.
Всі – ненажерливі, багаті.
Зарплати, пенсії великі Іти у прийми до Європи,
Собі зробили аж до віку Чи може жебрати роботи
І славлять, хвалять без упину Та бути наймичкой Росії?
Голодну й голу Україну. Це вже було,ми це прожили!
В Верховній Раді мільонери, Невже не має в нас людини,
Всі бізнесують – людожери, Що підведе з колін Вкраїну?
Та бідних - нас вони не чують... Де ви мужі чесні та мудрі?
Що ж тобі доленька віщує? Хто ж порятує всіх нас, люди?
Свидетельство о публикации №114021904403
Украина долю горькую который век мает, европы коварны...
Жванецкий знает.. Крестоносцы завоеватели всегда.
С поэтической правдой Геннадий.
Геннадий Полежанкин 2 29.10.2014 11:35 Заявить о нарушении
Обухова Райя 09.11.2014 17:28 Заявить о нарушении
Российский сатирик Поль-Жан-КинГ.
Геннадий Полежанкин 2 13.11.2014 10:04 Заявить о нарушении
Обухова Райя 14.11.2014 12:23 Заявить о нарушении