Герои Украины

Україну знову розривають
На шматки, як лакомий пиріг.
А селяни трактора складають
З запчастин, щоб їхати він зміг.
У Петра-механіка спитали:
"Ти чому не їдеш на майдан?
Небайдужі всі разом повстали,
Щоб наступний цар при владі став."
Відповів він: "Сіяти нам треба,
Трактора полагодити враз.
Весна скоро...А в землі і неба
Для сівби свій власний день і час.
Якщо поля вчасно не засіять,
Врожаю вже можно й не чекать.
Ніколи мені про Київ мріять,
"Геть!" з майдану голосно кричать."
Хто ж із них справжнісінькі герої,
Той, хто здатен лише все ламать,
Чи отой, що сіять їде в поле,
Щоб усих нас хлібом годувать???
-----
Не люблю ділити - наші, ваші...
Всі ми ЛЮДИ на одній Землі.
Адже в мирі жити значно краще,
Аніж помирати на війні.


Рецензии
Спасибо, Танюшка, всю суть прописала

Яна Андрийчук   26.08.2014 01:52     Заявить о нарушении