Украина майбутнього
Я живу в Україні, та маю надію,
Що вона буде кращою злу навпаки.
Й не побаче вона корумповані дії,
Бо народу дани будуть вірні шляхи.
Тільки треба країні моїй дочекатись
Миті той, що для неї Сам Бог встановив.
Треба людям до Бога в молитві звертатись,
Щоб Він всім мир та спокій послав у душі.
Щоб майдани в країні збирали народи
Для вічного співу й Бога хвали;
Щоб усі об’єдналися до будівництва
Нового суспільства, нової землі.
Всі люди говорять, що є віра в Бога,
Що, майже всі вірять, але у душі.
Та де ж ваша віра? Її ви сховали,
Бо віра є істина, вона у Христі!
Христос відкриває характер нам Божий,
І хоче, щоб приклад ми брали з Нього.
Він був милосердним, і був співчутливим,
Але ж справедливим Він був більш всього.
І хто б не звертався до Бога з проханням,
Той поміч та силу від Нього спіткав,
Хто вірить у Сина, тому пощастило,
Того Бог простив й благодать дарував.
О, люди, ви тільки Христу підкоріться,
Бо Він є Єдина надія та шлях.
По вірі в Христа може хворий зцілиться,
Покайтеся, люди, Він тут у дверях.
Христос – це Людина і Бог одночасно,
Він рацію має змінити світ весь.
Йому одному все навколо підвладно,
Бо дав Йому славу та владу Отець.
Він слово ходив проповідував Боже,
Щоб світ та любов сіять людям в серця;
Щоб люди пізнали в житті найдорожче:
Як жити з любов’ю по волі Творця!
Без Бога вам люди ніяк не прожити,
Які би ви вдалими всі не були.
Ніхто з Богом силу не може зрівняти,
Бо ми всі створіння із праха землі.
А Бог – це велика субстанція Духа,
Немає пред Богом ніяких зашкод.
Безмежні простори всесвітнього руху
Він робить все чинно і все без ушкод.
Я – Альфа й Омега, Початок й Кінець,
Я був, є і маю прийти, Я – Творець!
Я – Перший й Останній, Я маю ключі
Від ада і смерті, Я Світ - вдень, вночі!
Нагадує світу Великий Господь,
Що час наближається – звітуй, народ!
Станьте для зустрічі Бога Христа,
Відповідь буде, готуйте серця!
********************
Свидетельство о публикации №114021911865