Ах, шатун вас в бРУх!

Бачыш, нас жынуть!
Бо Ж диван ны тут каль муть посунь

Сивка-Бурка! Каурк веща!
Стань каль гРУбкы
Нагрий Грима уш.

А то тоска бырэ аж прам,
Шо а ны мамк
А ны в бедьНяжк.

Так ты, Шыва, вж
Уваж хоть Мняв.
Затопы дрова
Гой да СалаЙмандр!

Да й СалАм Алей М
Пырыдай уж тэй,
Шо харэ-харэ
Нас жынэ ф Харэзм.

Туз, Валет, на ща Ж,
Ах, святая тьма зь!
Да атным ф Казла
Хоть кусохЧок зла.


Рецензии