Шоста палата

Гвалтують жінку на очах у всього світу,
розстрілюють маленьких діточок.
Хто вклав у душі, мозок тії заповіти,
хто знищив серце мороком стрічок,
цукерками пустопорожніх обіцянок
в хрустких обгортках найяскравих слів,
що, начебто, за мить загоять сталі рани?
Насправді ж — виразка життя і гнів.
Агов, вам не набридла шостая палата,
цей інкубатор муторних облич:
весільні генерали, Понтії Пілати,
проффесор з катом — завжди пліч о пліч?
Зима в календарі ось-ось зверне на весну,
знов бусол боронитиме гніздо,
широкий степ розквітне, хмари суму щезнуть —
вшанує світ людей, а не істот!

20.01.2014  2:00


Рецензии