А в мене вже серце болить за кра ну

А в мене вже серце болить за країну.
Невже не можливо об'єднатись в єдине?
Прокинутись в вранці-сміття позбирать
та нову країну почать будувать.

Звільнити міліцію, найняти нових,
які б захищали жінок та дідів
Знайти депутатів-розумних,сильних,
які б будували заводи наскрізь.

Грушевська,Майдан-це обличчя країни,
мені дуже жаль,що кров там пролита.
Колись там весілля люди св'яткували-
тепер у труні народ відправляють.

Пишайтись краЇною,а не біжіть,
хай прапор над нами завжди мойорить!
Кохайте природу-лани та поля,
хай буде щаслива наша земля!


Рецензии
прочтите мои стихи о войне в УКРАИНЕ...ПО НАЗВАНИЮ УВИДИТЕ...

Куртова Ольга   31.01.2015 20:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.