Sensul vietii
E insasi viata pe pamint ?
Sau poate sensul e iubirea,
Iubirea doar e lucru sfint.
Nu pot sa cred ca omul este,
Doar ca sa fie pe pamint,
Ca a venit sa treaca peste,
Peste podisul spre mormint.
Suntem veniti pe lumea asta
Asa, ca niste trecatori,
Si nu e sens in viata noastra,
Doar toti venit-am muritori.
Care e sensul vietii oare ?
Sau poate nici nu este sens.
De ce am fost nascuti sub soare
Si cine locul ne-a ales ?
Suntem veniti dintr-o greseala,
Ceva in cer au incurcat
Sau ne-au trimis asa, in saga
Ca sa ne-npinga in pacat?
Nu am raspuns la intrebare,
Dar vreau sa cred ca e un sens,
Dar sa-l gaseasca fiecare,
In drumul care si-a ales.
constantin sandic
Свидетельство о публикации №114021809607