У День народження тобi...

У День народження тобі,
Добра і миру побажаю.
Здоров*я - довгії роки
І щастя без кінця і краю.

Хай буде легким, рівним шлях,
Відверті люди поруч будуть,
Хай сяє блиск в твоїх очах,
Про сльози хай вони забудуть!

Хай друзі радують завжди,
Хай діти й рідні поважають.
Світить бажаю і цвісти...
З чудовим празником! Вітаю!

                Наталії Дідковській.

 


Рецензии