Прив тання з днем народження, осв дчення у коханн

Нарешті цей день настав,
На який я з нетерпінням чекав,
Щоб декілька слів тобі сказати,
І з Днем народження привітати!

Бажаю кохана: доброти і тепла,
Щоб привітною доля була.
І про мене щоб не забувала,
Своєю любов’ю мене зігрівала.

Друзів, родичів не забувай,
І вільний час їм також приділяй,
На це я не буду ображатися,
І до вас зможу приєднатися!

Бажаю: світлих, сонячних днів,
Тільки приємних почуттів,
Завжди посміхатися, і жартувати,
І ніколи сліз не проливати!!!

Ще побажаю мішками гроші заробляти,
І при цьому багато зусиль не витрачати,
Здоров’я своє зберегти до старості,
Багато щастя, і море радості!!!

Ці квіти хочу тобі подарувати,
І лиш одне питання тобі задати,
Я хочу тобі свої руку і серце запропонувати,
Любу відповідь я готовий прийняти…


Рецензии