Полювання

Сіли друзі
В кукурудзі,
Веприка чекають,
Вполювать бажають.

Хрюкнув чують
Й не мудрують
І на звук стріляють
Й бачити бажають

Здобич – вепра,
Бачать жертва
Песик їхній власний,
Весь тремтить нещасний.

Не попали,
Налякали
Й геть пішли додому
Не казать нікому

Як сиділи,
Що хотіли,
Як кудись стріляли
Й песика злякали.
17.02.14.


Рецензии