За право жити

Збиткуються над нами,
Малими хазяями,
Всі вертикалі влади,
Шукаємо поради,
Що маємо робити,
Щоб це все припинати.

Й пішли ці громадяни
Підтримувать Майдани,
Боротись за свободу
Свою й всього народу,
А влада шеленіє,
Бо чесно жить не вміє

               
І бізнес відбирає
Й за грати їх саджає,
А може і убити,
Так послуху навчити,
Щоби сиділи тихо,
Інакше буде лихо.

Та не здаються люди
І майданують всюди
За право вільно жити,
Відкати не платити
І врешті переможуть,
Бо жити добре хочуть.
17.02.14.


Рецензии