Могутнiший Боже...

Могутніший Боже, спаси Україну -
Від фальшу, обману і зла.
Весь бруд з неї змий, дай їй долі і миру,
Від сорому сохне вона.

Прошу, поверни їй спокій, дай надію,
Народу на краще життя.
Спини ворожбу, беззаконнії дії,
Вділи чистоти у серця!

Дай сили і розуму, праведний Боже,
Навчи і дорогу вкажи...
Ти бачиш усе, Ти все знаєш, все можеш -
Уникнуть війни, поможи!


Рецензии