Поки не...

Ти схаменись.
Ти оглянись.
Із свого верху вниз.
Поки не пізно .
Повертай.
Часи не гай.
Поки не пізно.
Іначе ти не попадеш в рай.
Гріхи не пустять
Це я тобі скажу,залізно.
Спустись на Землю.
Поки не пізно.Поки не пізно...


Рецензии