Як гартувалась сталь

Як сталь гартувалась.
А може гартують.
І Павка Корчагін...
Він рядом...Він тут...
А він тоді був молодим.
І був призив...
А він-за ним.
І проложили ви пуття.
Із прошлого...
І в майбуття...
Островський повість написав.
Напевно сам він там бував.
З Корчагіним все переніс...
Дорога є..
А де герой?
Він заболів ...
І а дощ і в холод рельси клав.
І скільки сили тобі Бог давав?
Сталь гартувалась...Ні.Він сам гартував...
 


Рецензии