Слова з серця

Коли дивлюсь я в твої очі,
Аж хочеться втопитись в них,
І тільки невиспані ночі,
Не дають забути їх.


Таких почуттів, я ще не відчував,
Поки тебе я не зустрів,
Красивіших дівчат,я ще не зустрічав,
Лиш до тебе одної-я прикипів.

Я живу неначе в раю,
Коли проводжу час з тобою,
І все це лише тому,що тебе я кохаю,
Люблю тебе я міцно, і дякую, що ти зі мною!

Я знаю ти будеш моєю,
Допоки наша любов,-жива,
Кохання моє ллється рікою,
І котяться з уст слова...


Я можу багато слів тобі сказати,
Що на душі я відчуваю,
Але знай одне, що іншої не взмозі покохати,
Бо лиш тебе одну безмежно я кохаю...!!!!


Рецензии