3. Перша спроба пера. 1971 р к
Йшла, весела і грайлива.
По дорозі кроки лунко
Відбивалися на диво.
Йшла вона, золотокоса,
В марево ранкове.
З лісу промені підносять
Сонце світанкове.
На лиці усмішка сяє,
Мов веселка над рікою...
Весну дівчина вітає
Білосніжною рукою...
2017
Свидетельство о публикации №114021811973
Александра Фёдорова Росс 22.09.2016 19:30 Заявить о нарушении