З Днем добра!

Хай світяться очі добром,
Хай ласкою усмішки сяють!
Любов*ю серця і теплом,
Наповнить Господь. Всіх вітаю!

Хай вдачними будуть діла
І добрими справи і вчинки.
Щоб гарною доля була,
Приємного і відпочинку!

Хай в дивний цей день Доброти,
Кружляє в повітрі, лиш, радість...
Бажаю кохання знайти,
Щоб з ним подолать, навіть, старість!


Рецензии